Ali­urakointi

Javendialla on pitkä kokemus aliurakoinnista erilaisissa kohteissa. Teemme aliurakointia niin remontoitiin kuin uudisrakentamiseen.

2021

Paritalot ja rivitalo Espooseen

Pystytimme Espoon Perusmäkeen 2 paritaloa ja 4 asunnon rivitalon. Pääurakoinnista vastasi KW-komponent. Aluksi rakensimme katot sokkeleiden
päälle valmiiksi. Sen jälkeen asensimme neljässä päivässä Woodcompin valmistamat tilaelementit ja katot paikoilleen kaikkiin kolmeen taloon. Teimme talot ulkopuolelta valmiiksi asti.

2020

Toimisto­rakennus Vantaalle

Pystytimme Rototecille Vantaalle 1500 ke neliön toimitilarakennuksen. Pääurakoinnista vastasi Brand toimitilat. Työmme sisälsi sokkeleiden, pilareiden, palkkien ja seinäelementtien asennukset. Rakennuksen sisälle teimme pelti- ja kipsiväliseinät, sekä välipohjat. Lisäksi asensimme kaikki ikkunat rakennukseen.

2020

Halli Riihimäelle

Pystytimme Riihimäelle reilun 800 neliömetrin Expert-pisteen Onniselle. Pääurakointi oli Brand toimitiloilla. Asensimme myymälän sokkelit, pilarit, palkit ja seinäelementit. Ulkokatokseen teimme rungon ja asensimme profiilipellit
katolle. Sisällä teimme valuvalmistelut, välipohjat ja väliseinät.

2020

Vesikatto, Kalasataman koulu

Tässä vesikattourakassa oli hiukan haastetta. Katossa oli 17 eri lapetta ja neliöitä reilu 2000. Aloitimme projektin valmistamalla ensin 203 kattoelementtiä. Niiden tekemisen jälkeen asensimme yli kolme sataa pilaria ja yli puoli kilometriä palkkeja. Lopuksi elementit nostettiin paikoilleen.

2019

Jukkatalo, Kirkkonummi

Toteutimme Jukkatalolle 16 paritalon pystytysurakan Kirkkonummen Sundsbergissä. Urakkaamme kuuluivat talojen pystytys, autokatoksien ja vesikattojen teko sekä ulkopuolen paneloinnit täysin valmiiksi. Talot tulivat elementteinä, autokatokset teimme itse pitkästä tavarasta.

2018-2019

Huoneistohotelli, Varkaus

Urakoimme Forenomin käyttöön tulleeseen huoneistohotelliin väliseiniä yli 2500 m2.  Lisäksi asensimme huoneistohotelliin askeläänieristeet.

2018

Asola, Jukkatalo

Pystytimme kolme luhtitaloa ja kaksi erillistä talosaunaa. Luhtitalot olivat kaksikerroksisia ja 12 asuntoisia. Urakkaamme kuului talojen pystytys ja vesikattojen teko. Paneloimme talojen ulkoseinät ja rakensimme terassit ja niiden kaiteet. Lisäksi teimme kahteen luhtitaloon myös väliseinät.